DR-utskick för Mercedes-Benz

Vi hjälper Mercedes-Benz återförsäljare med deras marknadsmaterial, bland annat DR-utskick. Vi anpassar det centrala materialet och gör det relevant på den lokala marknaden. Syftet är att få kunderna att besöka sin lokala Mercedes-återförsäljare och att alltid ha Mercedes varumärke aktuellt i tankarna när det är dags att välja bil. Därför erbjuder vi återförsäljarna att ha en egen baksida på utskicket, som berättar om deras egen anläggning och det just de är extra duktiga på.

Mercedes är ett av världens mest kända varumärken. Sedan 2008 har vi arbetat som reklambyrå för Mercedes-Benz återförsäljare och verkstäder i Sverige. Vissa av dessa aktiviteter berör även den danska marknaden.

För närvarande finns det 49 återförsäljare och 73 verkstäder från norr till söder. Uppdragen är både lokala och gemensamma nationellt. 2013 valde Mercedes att utöka samarbetet med oss. Den nya överenskommelsen gäller fram till och med 2017. Avtalet gäller nu även MB transport- och lastbilar samt Global Training (utbildning) i Sverige och Danmark.