Nyhetsarkiv

Här hittar du info om vad som händer hos oss just nu. Nya jobb, nya kunder, nya vänner och lite om vad vi gör just nu – och varför.

MBO

Senaste turnébussen ser ut så här! Vi har designat den inför konserten World of Soul med Malmö Brandkårs Orkester och en rad gästartister. Konserten går av stapeln 14 april i konsertsalen på Malmö Live.

CLS

Clinical Laser System (CLS) har tagit fram en immunstimulerande lasertermoterapi som är en ny lovande behandling inom cancerimmunterapi. Vi började jobba med dem 2014 och har sedan dess hjälpt dem med marknadsmaterial, nu senast två rollups till deras mässmonter.

Almaregården

Almaregården är en butik i Kämpinge by som erbjuder växter, blommor, delikatesser, bevattning och presenter. Inför julen säljer de även julgranar, julblommor, julklappar och fyller sin lada med julinspiration. I Lilla fiket kan besökarna avnjuta glögg, soppa, fika och kakor. Under december månad (fram till jul) skötte vi Almaregårdens sociala medier – Facebook och Instagram. Vi gjorde 4 inlägg per vecka, inklusive 1 story. Vi skickade även ut ett nyhetsbrev per vecka.

Succén var ett faktum! Almaregården fick många fler följare och nya kunder hittade dit för att känna julstämning och handla allt från julklappar till delikorgar och julblommor. Alla julgranar sålde slut. Nästa steg är att vi ska bygga deras webbshop.

ART by Pernilla Stenberg

Vi har haft äran att göra en logga till konstnärinnan Pernilla Stenberg. Hon brinner för färg och form och ägnar sig åt skapande i olika former. Hon utmanar sig själv genom att träffa likasinnade och gå kurser i olika tekniker. Hon säljer en del av sin spännande konst på pernillastenbergart.se Så här fin blev hennes bil med den nya loggan.

Abisco – service med IQ

Vi har börjat jobba med det unga och drivna VS-företaget Abisco. Vi håller på för fullt med deras grafiska profil och ett led i detta är att stripa deras viktiga arbetsredskap – bilarna. Så här fina blev de. Även hemsida är på gång…

Monter för Svep Design Center

Företaget Svep Design Center i Lund ville ha hjälp med sin mässmonter till Elmia Subcontractor i november. Vi hjälpte dem att bygga en flexibel mässvägg. Vi producerade även två olika filmer som rullade i deras monter. En som presenterade deras kompetensbredd och en deras spännande produktsamarbeten. I en industri som tar sikte på framtiden.

Webbutik för Almaregården

Almaregården erbjuder vackra och smakfulla ting för livsnjutare och bra produkter för praktiskt lagda. Gårdsbutiken i Kämpinge by är väl värd ett besök och har man inte möjlighet att besöka den, kan man botanisera i webbutiken som vi bygger och lanserar i vår.

Ny hemsida för VibroSense!

Företaget som har utvecklat en ny metod för att upptäcka vibrationsskador samt känselbortfall i händer och fötter på ett tidigt stadium. VibroSense unika undersökningsmetod kan förbättra diagnos och behandling för ett stort antal patienter. Vi lanserar deras nya hemsida inom kort. Vi har även fått förtroendet att göra deras presentationer, annonser med mera.

Ny film för Acconeer!

Vi har gjort en ny film för kunden Acconeer. Ett företag som utvecklar en radar med otroligt låg strömförbrukning och mycket hög precision. Förra filmen var animerad, eftersom produkterna inte var färdigutvecklade än, men den här gången har vi gjort det ”på riktigt”.  Se filmen här!